Gratis elektronische bibliotheek

Het licht van die dagen - Stephan Abarbanell

PRIJS: GRATIS
FORMAAT: PDF EPUB MOBI
DATUM VAN PUBLICATIE: juni 2020
BESTANDSGROOTTE: 5,43
ISBN: 9789056726652
TAAL: NEDERLANDS
AUTEUR: Stephan Abarbanell

Het beste pdf boek van Het licht van die dagen dat u hier kunt vinden

Omschrijving:

Een oude schuld, een verloren liefde, een verscheurd land. Een spannende, intrigerende roman over hoe het verleden ons tekent.Een kibboets nabij de Israëlisch-Libanese grens, 1982. Bij een raketaanval redt een vreemdeling het leven van de jonge Duitse arts Robert Landauer. Dat moment bepaalt onverwachts hun beider toekomst. Meer dan dertig jaar later ontmoeten de mannen elkaar opnieuw in Berlijn en zijn redder van toen vraagt Landauer om een gunst: hij moet hem helpen een vrouw te vinden wier sporen in Beiroet verloren zijn gegaan tijdens de oorlog in Libanon. Landauer vertrekt en zijn reis naar het Midden-Oosten wordt een reis naar zijn eigen verleden.Een oude schuld, een verloren liefde en een verscheurd land. Het licht van die dagen is een spannende, intrigerende roman over hoe het verleden ons tekent.

...t korter worden van de dagen werd elke dag een beetje minder tot het stopte (dat is dus 21 dec) daarna worden ze elke dag een beetje langer en dat gaat steeds iets sneller ... Het licht van die dagen - Stephan Abarbanell ... ... . Het plan van de horeca in Breda om op 25 mei een dag te proefdraaien als voorbereiding op de heropening van veel kroegen en restaurants op 1 juni, gaat niet door. UNESCO heeft 16 mei 2018 uitgeroepen tot Internationale Dag van het Licht. Vandaag wil UNESCO de rol van licht in ons dagelijks leven vieren. Diverse onderzoekers en intellectuelen zullen op gebied van geneeskunde, onderwijs, landbouw en energi ... Het licht van die dagen - Standaard UitgeverijStandaard ... ... . Vandaag wil UNESCO de rol van licht in ons dagelijks leven vieren. Diverse onderzoekers en intellectuelen zullen op gebied van geneeskunde, onderwijs, landbouw en energieonderzoeken hoe op licht gebaseerde technologieën hieraan kunnen bijdragen. En dat is goed nieuws! Landauer vertrekt en zijn reis naar het Midden-Oosten wordt een reis naar zijn eigen verleden.

Een oude schuld, een verloren liefde en een verscheurd land. Het licht van die dagen is een spannende, intrigerende roman over hoe het verleden ons tekent....